martes, 12 de marzo de 2013

El guerrero pacifico




 
FITXA TÈCNICA

TÍTOL ORIGINAL: Peaceful Warrior
DIRECTOR: Victor Salva
GUIÓ: Kevin Bernhardt (basat en la novel·la de Dan Millman)
FOTOGRAFIA: Sharone Meir
MÚSICA: Sebastián Arocha-Morton i Bennett Salvay
MONTATGE: Ed Marx
ANY: 2006
DURACIÓ: 120 min


Resum:

La 
pel·lícula tracta sobre un jove universitari (Donen Millman ) que somnia guanyar la Medalla d'or de la selecció per als Jocs Olímpics Nacionals. Tot i això, Dan ho  tot; una vida acomodada, dones, amics i bona reputació. Però tot i així, hi ha alguna cosa que el turmenta i no el deixa dormir a les nits. Per qüestions del destí, Dan acaba en una gasolinera oberta a les 03:00 del matí.

S'hi  troba a un home gran, que li fa  veure els pansaments com una mena de FILOSOFIA. És per  aixó que Millman el bateja com Sòcrates. En sortir de l'estació veu com l'home descansa en una cadira a la part de fora de la botiga. Però en donar la volta, l'home apareix a la teulada de la benzinera.

Des de llavors Dan va tots els dias a veure a l'home savi, i grácies a aquell home va aprendre una lliçó: sempre has de fer el que t'apassiona, has de buidar la teva ment, i sobretot viure el peresent i pensar en el que fas, no en el que faràs. Per això i gràcies a això va recuperar-se de l'accident de cotxe que li va trencar el nervi del peu i va poder recuperar-se, competir i el més important d'això i de la pel·lícula es l'ultim que li va dir: "¿Dónde estás, Dan?” ”Aquí”. ”¿Qué hora es?” ”Ahora”.”¿Qué eres?” ”Este momento" i que la felicitat no està en el lloc on vas sinó en el viatge!! 

Jo et recomano aquesta pel·lícula perqué et don una lliçó molt bona de la vida:  si tu vols ho aconseguiràs tot, però el que has de tenir semper es la FELICITAT!

No us oblideu la felicitat és el més important!!  




No hay comentarios:

Publicar un comentario